Hvordan Jage Hundene Bort

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Jage Hundene Bort
Hvordan Jage Hundene Bort

Video: Hvordan Jage Hundene Bort

Video: Hvordan Jage Hundene Bort
Video: Cassie Parring mp4 2024, April
Anonim

Løshunder skaper store problemer, til tross for at en person fremdeles anser en hund som menneskets beste venn. En gatehund kan vise seg å være gal og kan jage en forbipasserende og enda mer et barn i lang tid. Hunderpakker som løper gjennom gatene, forårsaker frykt og frykt, er ikke det morsomste i livet. Hvordan bli kvitt hunder?!

Hvordan jage hundene bort
Hvordan jage hundene bort

Bruksanvisning

Trinn 1

Vurder situasjonen. Før du blir redd og handler på dine instinkter, må du ta deg sammen og ta drastiske grep for å finne ut hva som skjer. Sjansen er veldig stor for at denne hunden som løper rundt i hagen din, bare er naboens tapte valp. Prøv å finne ut hvem det er, hvis det ser ut til at hunden ikke utgjør noen trussel. Undersøk kragen hennes, mest sannsynlig, på den vil du finne koordinatene til eieren og navnet på hunden. Dette kan redde deg og naboene dine fra unødvendig stress.

Steg 2

Hvis en løshund virker aggressiv, eller du ikke vil ta risiko, ring riktig sted. Du kan ringe polititelefonen eller, hvis tilgjengelig, ringe veterinærmyndigheten med en gang. De kan komme med hundefeller og forhindre problemer.

Trinn 3

Beskytt deg selv. Ikke alle løshunder er vennlige. Noen av dem er for farlige. Advarsel familien din og prøv å unngå pakker med løshunder selv, unngå direkte øyekontakt med dem. I tilfelle du kommer over aggressive hunder, må du holde en boks med pepper eller tåregass klar.

Trinn 4

Det er en annen veldig god måte å jage bort hunden - dette er en høyfrekvent repellerfløyte. Folk hører ikke disse lydene, men hunder blir skremt av dem og skynder seg bort fra lydkilden.

Trinn 5

Få hundeeiere til å holde et øye med kjæledyrene sine. Spray naboens hund med en skunk-duft hvis han går rundt i hagen uten bånd og snute uten eierens tilsyn. Gi henne avføringsmidler. Hvis dette ikke hjelper, ikke vær lat og overlate det til et ly for hjemløse dyr selv.

Anbefalt: