Hvordan Overbevise Om å Kjøpe Hund

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Overbevise Om å Kjøpe Hund
Hvordan Overbevise Om å Kjøpe Hund

Video: Hvordan Overbevise Om å Kjøpe Hund

Video: Hvordan Overbevise Om å Kjøpe Hund
Video: Jeg vil ha store penger raskt med runemagi, Runes hvordan man blir rik 2024, April
Anonim

Nesten hvert barn møter før eller siden en vanskelig oppgave: hvordan overbevise dem om å kjøpe en valp. Det samme problemet må noen ganger løses i en eldre alder, og overtale å ha et kjæledyr til din ektefelle (eller ektefelle). Det er flere grunnleggende argumenter som kan hjelpe deg i din overtalelsesprosess.

Hvordan overbevise om å kjøpe hund
Hvordan overbevise om å kjøpe hund

Bruksanvisning

Trinn 1

Dra nytte av overraskelsesfaktoren. Denne metoden er for de som er trygge på sine nærmeste. Velg et kjæledyr og ta det hjem uventet: det er stor sannsynlighet for at de kjære som blir konfrontert med det faktum ikke vil være i stand til å motstå valpens sjarm og snart vil bli vant til tilstedeværelsen av en annen levende skapning i huset. Denne nesten vinn-vinn-metoden har flere betydelige ulemper. Så ikke alle mennesker er tolerante og kan bare prøve å kvitte seg med valpen ved å feste ham til fremmede eller til og med returnere ham til gaten (hvis du hentet en løshund). Det kan også vise respektløshet overfor familiemedlemmene dine, noe som kan føre til unødvendige kamper.

Steg 2

Spill på følelsen av forfengelighet. Velg en hund med god stamtavle, samle fullstendig informasjon om hvilke utstillinger valpens foreldre deltok på og hvilke steder de vant samtidig, finn ut av oppdretteren all informasjonen om de utvendige kvalitetene til den valgte valpen. Fortell oss om hvor fantastisk det er å ta med kjæledyrene dine til konkurransen, hva slags bekjentskap du vil ha med andre mennesker. Nevn også pengepremiene. Men ikke glem at det i dette tilfellet er nødvendig å velge en valp som virkelig har en sjanse til å bli en vinner.

Trinn 3

Vær oppmerksom på de som er nær deg på hundens vakthundskvaliteter. Når du velger en Shepherd-valp eller en annen representant for tjeneraser, bør du introdusere medlemmene for alle dyder av slike hunder. Minn dem på at de er svært intelligente og hengivne til familiene sine. Hvis du har et lite barn i familien, må du være oppmerksom på de berømte barnepikene - bobtails eller St. Bernards. Collie kan sjarmere elskere av aktive turer. Bruk kunnskapen din om foreldrenes eller en kjæres hobbyer og finn en valp som du kan matche. Men denne metoden er farlig ved at valpen ikke anerkjenner eieren som deg, men et annet familiemedlem.

Trinn 4

Unngå skandaler og tårer. Dette vil ikke fungere, men det vil bare gjøre familiemedlemmer mer i motsetning til å kjøpe en valp. Du setter dem i en situasjon med konstant spenning, hvor kilden hunden er for dem. Hvis en valp som ennå ikke har dukket opp i huset, har hatt en så negativ innvirkning på forholdet i huset, hva kan de begynne å forvente av ham i fremtiden?

Anbefalt: