Hvordan Trene En Katt Til Hånden

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Trene En Katt Til Hånden
Hvordan Trene En Katt Til Hånden

Video: Hvordan Trene En Katt Til Hånden

Video: Hvordan Trene En Katt Til Hånden
Video: Holde hender / Holding hands cat training trick, kattetrening triks 2024, April
Anonim

Uavhengighet er et trekk hos mange katter, men ikke alle. Noen representanter for den kattefamilien liker kontakt med mennesker, men ikke alltid er alt så glatt. Det er mulig å venne en katt til hendene, men ikke i alle tilfeller, alt avhenger bare av dyret. Når du bruker en fluffy i hendene, ikke gå imot hans vilje, så du vil ikke lykkes, uansett hvor hardt du prøver.

Hvordan trene en katt til hånden
Hvordan trene en katt til hånden

Bruksanvisning

Trinn 1

Katter er veldig glad i deilig mat, så handle gjennom magen. Gi katten mat med deilig mat: kjøtt, fisk og hermetisert kattemat, selv om de er anerkjent som ikke nyttige, men katter liker det. Etter å ha spist, forbedres kattens humør tydelig, han begynner å bli søvnig og han godtar å sitte i armene.

hva kan du kalle en sint katt
hva kan du kalle en sint katt

Steg 2

Foreta kjærlige samtaler med furryen. Dyr er veldig glad i å lytte til en person, fra dette blir de smartere og mer støttende, og viktigst av alt, de forstår at kontakt med mennesker gir mye glede. Snakk forsiktig og ikke for høyt, og se katten kaste seg og kanskje komme i armene dine.

hvordan temme en kattunge
hvordan temme en kattunge

Trinn 3

Slå aldri et dyr, kattunger er hevngjerrige, og de vil neppe glemme at de har blitt gjort urett. Etter det vil det være umulig å etablere et vennlig og tillitsfullt forhold. Og hver gang du prøver å plukke opp katter, vil du føle effekten av skarpe klør, som den luftige vil helt sikkert skyte inn i huden din. Maksimumsstraff for et kjæledyr er et lett slag med en avis, men ikke på kroppen, men nær nesen på noen få centimeter.

Hvordan temme en gatekatt
Hvordan temme en gatekatt

Trinn 4

Når en katt innser at du er en venn, vil han ikke bare begynne å komme til deg for mat, men vil også vise ekte kjærlighet, som mange dyr, ikke bare hunder, er i stand til. Hvis dette ikke følger, la det luftige være i fred, han vil - han vil komme, men nei, så kan ingenting gjøres med det. Katter er forskjellige, akkurat som mennesker.

Anbefalt: