"Imunofan" For Hunder: Instruksjon

Innholdsfortegnelse:

"Imunofan" For Hunder: Instruksjon
"Imunofan" For Hunder: Instruksjon

Video: "Imunofan" For Hunder: Instruksjon

Video:
Video: 3. Маркировка ампул с Имунофаном 2024, April
Anonim

Imunofan er det nyeste peptidmedikamentet utviklet av russiske leger. Det har en regulatorisk effekt på immunforsvaret, og påvirker oksidativ-antioksidantprosesser. Dette immunmodulerende legemidlet kan brukes til å ikke bare behandle mennesker, men også dyr, inkludert hunder.

Bilde
Bilde

"Imunofan": sammensetning og indikasjoner for bruk

Ikke bare mennesker, men også dyr lider under stadig nye varianter av smittsomme virussykdommer. Etiotropiske antivirale legemidler er ikke lenger i stand til å motvirke disse sykdommene, spesielt når alvorlige komplikasjoner forårsaket av sykdommen begynner å utvikle seg hos immunkompromitterte dyr. I dette tilfellet anbefaler veterinærer å bruke "Imunofan" - et nytt effektivt middel for patogenetisk og immunkorrektiv terapi, som har en positiv effekt på desinfiseringsfunksjonen og har en hepatisk beskyttende effekt.

Å ta stoffet reduserer syntesen av inflammatoriske mediatorer og øker sirkulasjonsperioden for spesifikke antistoffer som hjelper til med å stoppe den inflammatoriske prosessen. Det forbedrer immuniteten, og aktiverer også det tidlige antitumorforsvarssystemet. Ved å redusere den antigene belastningen eliminerer "Imunofan" komplikasjoner etter vaksinasjonen.

En dose av dette legemidlet til hunder er en 1 ml ampulle som inneholder syntetisk heksapeptid og hjelpestoffer. Hunder forskrives det om nødvendig å korrigere immunsviktstilstanden, for å øke kroppens forsvar under vaksinasjonen. Veterinæren kan også forskrive det for intrauterine bakterielle virusinfeksjoner. I tillegg anbefales "Imunofan" for bruk i situasjoner der dyret kan være under stress. For eksempel under transport eller når du bytter fôr, før du veier.

Hvordan bruke "Imunofan" til hunder

For hunder er dette legemidlet foreskrevet for behandling av virale og bakterielle smittsomme sykdommer, samt for forebygging. Legemidlet injiseres subkutant eller intramuskulært, og kan også injiseres i øynene i øynene ved hjelp av en konvensjonell pipette. Hvis den brukes som profylakse, bør den administreres en gang, men bare når det er epidemisk fare, bør prosedyren gjentas hver 10. dag. Hvis dyret allerede er syk, bør et behandlingsforløp gjennomføres ved å injisere Imunofan annenhver dag i en uke, hvor hunden vil få 4 doser av legemidlet. I alle fall anbefales det å konsultere en veterinær før du bruker stoffet.

I de angitte dosene er stoffet helt ufarlig, det har ikke en toksisk effekt på dyrets kropp, og inntaket trenger ikke å være ledsaget av bruk av motgift. Men det anbefales ikke å bruke "Imunofan" samtidig som du tar andre immunstimulerende medisiner.

Anbefalt: