Hvordan En Katt Reagerer På Skiftende Vær

Innholdsfortegnelse:

Hvordan En Katt Reagerer På Skiftende Vær
Hvordan En Katt Reagerer På Skiftende Vær

Video: Hvordan En Katt Reagerer På Skiftende Vær

Video: Hvordan En Katt Reagerer På Skiftende Vær
Video: Avslappende musikk for katter ,hunder sove, rolig kjæledyr - Del/3💿 2017 2024, Kan
Anonim

Det er ingen hemmelighet at kjæledyr, akkurat som mennesker, påvirkes av ulike miljøfaktorer. Det er likevel ikke uvanlig at katteeiere blir virkelig overrasket over å høre at kjæledyret deres lider av økt meteosensitivitet. Hvordan manifesterer det seg, og hvorfor skjer det?

Hvordan en katt reagerer på skiftende vær
Hvordan en katt reagerer på skiftende vær

Bruksanvisning

Trinn 1

Vær oppmerksom på hvordan katten din oppfører seg når været endrer seg. Generelt er mange katter enda mer avhengige av endringer i atmosfæretrykket og endringen fra varmt solskinnsvær til regn og vind enn de mest meteosensitive menneskene. I motsetning til eieren kan en katt ikke klage på at han føler seg dårlig eller ta en pille for å normalisere trykket, hvis dråper alltid forekommer i dyret etter økninger i atmosfæretrykk. Derfor blir hun bare mer sløv og flegmatisk, sover mer tid og kan nekte å spise og generelt se sliten ut.

Steg 2

Hvis du merker at kjæledyret ditt er et værfølsomt dyr, må du ikke irritere ham med økt oppmerksomhet. Når en katt lider av trykkfall, sover hun mye og skal ikke prøve å røre dyret eller fange ham med lek i løpet av denne tidsperioden. Hvis katten mister appetitten på grunn av en endring i været, så ikke prøv å mate den med makt - ingenting ille vil skje hvis den ikke spiser på en stund. Snart vil dyrets velvære bli normal, og samtidig vil appetitten naturlig komme seg.

Trinn 3

Ikke bli overrasket over at værfølsomme dyr, som mennesker, er virkelig fornøyde med varmt og solrikt vær. Når den etterlengtede solen kommer ut bak skyene, blir kattens velvære normal, den blir sprek, aktiv og munter. Hvis dyret i regnvær kan miste appetitten midlertidig, kan det med en endring i været til det bedre til og med spise mer enn vanlig, som om det kompenserer for en midlertidig sultestreik.

Mange er overrasket over at katter ikke forlater vanen med å jakte på en solhare før de blir veldig høye. Så snart det blir klart utenfor, begynner en hvilken som helst blank overflate å reflektere solstrålene, som beveger seg på et lyst gyldent sted langs veggene og gulvet i leiligheten. Selv den mest uforgjengelige og naturlig rolige katten i dette øyeblikket blir til en urimelig kattunge som hensynsløst jakter på en solrik kanin. Det er vanskelig å tro at det samme dyret for en tid tilbake lå og så vemodig ut på hvordan regndråpene strømmet nedover vindusruten.

Anbefalt: