Hvordan Stoppe Hunden Din Fra å Hoppe På Sengen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Stoppe Hunden Din Fra å Hoppe På Sengen
Hvordan Stoppe Hunden Din Fra å Hoppe På Sengen

Video: Hvordan Stoppe Hunden Din Fra å Hoppe På Sengen

Video: Hvordan Stoppe Hunden Din Fra å Hoppe På Sengen
Video: Innlæring av å legge seg i senga når det ringer på døra 2024, Kan
Anonim

Mange hunder elsker å sove på eiernes seng, spesielt i fravær, mens de lar pelsen være på den. De fleste eiere er mot denne oppførselen, så de prøver å avvenne kjæledyret sitt fra å hoppe på sengen.

Hvordan stoppe hunden din fra å hoppe på sengen
Hvordan stoppe hunden din fra å hoppe på sengen

Det er nødvendig

  • - nytt søppel for hunden;
  • - spray med avskrekkende lukt.

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du ikke vil at hunden din skal sove på sengen din, bør du trene den som valp. Når du prøver å hoppe på sengen, si kommandoen "Nei" og ta kjæledyret til sengetøyet eller til huset. Det hender at hunden ikke forstår første gang, da er det verdt å gjenta dette i en strengere tone og igjen ta valpen til seg. Men ikke sverge for mye på valpen, han kan oppfatte dette som aggresjon og begynne å bite eller knurre. Hvis hunden prøver å hoppe på eierens seng om natten, må du begrense inngangen til rommet. Kanskje de første dagene klynker valpen og ber om å komme inn. Så bør du låse ham inne i rommet, så langt fra soverommet som mulig og bare holde ut i disse dager. Over tid vil hunden forstå at det er meningsløst å gjøre dette, og det er forbudt å komme inn i rommet.

Steg 2

Det er mye vanskeligere å avvenne et voksent kjæledyr fra å sove på eierens seng enn en valp. Men det er fortsatt mulig å gjøre dette. Den enkleste måten er å bare begrense hundens tilgang til lokalene. Ulempen med denne metoden er at du kan kjede deg med å hele tiden overvåke hunden din. Hunden kan også lære å åpne døren og vil fortsette å sove på sengen mens du er borte.

Trinn 3

Du kan bare legge noen harde ting på sengen slik at kjæledyret ikke har plass på den. Men igjen, dette er en veldig lang metode. Det tar ganske lang tid å begrense hunden, slik at den glemte at det er mulig å sove på sengen og slutte å gjøre slike forsøk. Hvis hunden er ganske stor, vil det ikke være vanskelig for ham å flytte bort tingene som forstyrrer den. Derfor er denne metoden ikke egnet for alle.

Trinn 4

En ganske effektiv måte å avvenne en hund av denne vanen er å spre små skarpe gjenstander på sengen. Etter å ha hoppet på den, vil hunden stikke og være redd for å prøve igjen. Denne metoden bør brukes med forsiktighet. Velg ting som vil forhindre at hunden din blir skadet.

Anbefalt: