Store Hunderaser

Innholdsfortegnelse:

Store Hunderaser
Store Hunderaser

Video: Store Hunderaser

Video: Store Hunderaser
Video: Топ 10 САМЫЕ БОЛЬШИЕ СОБАКИ в мире 2024, Kan
Anonim

Store hunder er vanskelige å ha i byleiligheter, de trenger mye mat, og levetiden deres er kortere enn for deres dekorative kolleger. Likevel betaler alt dette mer enn den godmodige naturen, utmerkede arbeidsegenskaper og dedikasjon til menneskene til gigantiske hunder. Det er ingen overraskelse at så mange mennesker velger å se dem som kjæledyr.

Store hunderaser
Store hunderaser

Tysk hund

hvordan du kjenner igjen en papegøyegutt eller jente
hvordan du kjenner igjen en papegøyegutt eller jente

The Great Dane er den høyeste hundesorten. Rekordinnehaveren var en representant for denne rasen fra Michigan ved navn Zeus. Tåkehøyden er 112 centimeter. Hvis Zeus reiser seg på bakbena, vil høyden være 2, 2 meter. Til tross for en så imponerende størrelse er Great Dane elegante og velbygde hunder. De er kjærlige og viet til sin herre og hans familiemedlemmer.

hvordan finne ut rasen til en valp
hvordan finne ut rasen til en valp

St. Bernard

hvordan bestemme hvilken hunderase
hvordan bestemme hvilken hunderase

St. Bernard kommer fra de italienske og sveitsiske Alpene, hvor hans forfedre ble brukt som redningshunder, og hjalp til med å finne ofre for skred. Dette er kraftige hunder som når en høyde på 80-90 centimeter, og hvis vekt overstiger en centner. Og St. Bernard med navnet Benedictine ble den tyngste hunden i verden. Vekten hans nådde 166,5 kilo. St. Bernards er ekte giganter og tungvektere, men i familien er de et mildt og følsomt kjæledyr. Det anbefales å starte St. Bernards for familier med små barn, siden veloppdrett hunder godlyst tåler alle antics av babyer.

hvordan man måler vekten til en hund
hvordan man måler vekten til en hund

Newfoundland

valpens vekt
valpens vekt

Newfoundland er en stor lurvet hund. I gjennomsnitt når representanter for denne rasen 65-75 centimeter på manken og veier 50-70 kilo, selv om det også var hunder som veier 90 kilo. Newfoundlands er utmerkede svømmere og kan brukes som redningshunder. De er sterke, men utrolig kjærlige kjæledyr. Newfoundlands er perfekt trenbare og har samtidig et godt utviklet intellekt og er i stand til å ta beslutninger alene.

Alabai

Alabai eller Central Asian Shepherd Dog er en gammel hunderase som er hjemmehørende i Sentral-Asia. Høyden deres varierer fra 65-75 centimeter, og vekten kan nå 80 kilo. Alabai er en sterk hund designet for beskyttelse av territorier. Til tross for den ytre tregheten er dette en aktiv hund med en eksplosiv karakter og utmerket reaksjon, noe som gjør den uunnværlig for å utføre sikkerhet og vakthold.

Napolitansk mastiff

Den napolitanske mastiffen er en annen gigantisk godhjertet mann. Vekten kan nå 70 kilo, og høyden på manken varierer fra 60 til 80 centimeter. Mastiffen er en sterk hund med en sterk build og hudbretter rundt potene, nakken og snuten. Opprinnelig ble mastiffer avlet som vakthunder, og til i dag gjør de en utmerket jobb med denne oppgaven. I kretsen av husstandsmedlemmer oppfører de seg fyldig og elsker å delta i aktive spill.

Anbefalt: