Hvordan Få Hunden Din Til å Elske En Ny Eier

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få Hunden Din Til å Elske En Ny Eier
Hvordan Få Hunden Din Til å Elske En Ny Eier

Video: Hvordan Få Hunden Din Til å Elske En Ny Eier

Video: Hvordan Få Hunden Din Til å Elske En Ny Eier
Video: Роды Немецкой овчарки, собака рожает дома, Как помочь собаке при родах, предродовые признаки у собак 2024, April
Anonim

Hunder er intelligente og lojale dyr, lojale mot eierne. Dessverre er det situasjoner når et dyr må skifte eier. Selvfølgelig må hunden tilpasse seg de nye forholdene, men hvis du er tålmodig, vil kjæledyret elske deg.

Hvordan få hunden din til å elske en ny eier
Hvordan få hunden din til å elske en ny eier

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er historier når en hund forble viet til bare en eier hele livet - den berømte filmen "Hachiko" forteller bare om denne holdningen til et dyr til en person. Denne typen vedlegg er imidlertid et unntak. Det vil være vanskelig for en hund å glemme den forrige eieren og bli forelsket i den nye, men du kan oppnå dette.

Steg 2

Prøv å forhindre at hunden i huset ditt må endre vanene sine drastisk - for et voksent dyr vil dette være ekstra stress. Snakk med den forrige eieren, finn ut hvilken tid og hvor mange ganger om dagen han gikk med hunden, hvor ofte og hva han matet den. Spør hvor dyret foretrekker å sove og lag det til en lignende seng, kjøp leker og godbiter som hunden liker. Selvfølgelig kan hundens forrige livsstil være ubehagelig for deg. Du kan gjøre justeringene dine, men gjør det gradvis. Hvis du for eksempel vil overføre hunden til to måltider om dagen, bør du gi ham en mindre porsjon til lunsj eller behandle ham med hundesnacks i flere dager.

Trinn 3

Hunden elsker den som tar seg av den. Hvis du vil at hun raskt skal gjenkjenne deg som elskerinnen, må du ta vare på dyret på deg selv. Prøv å gjøre tiden du tilbringer med hunden din så interessant som mulig for deg og hunden din. Ta leker med deg når du går en tur. Ikke følg den samme ruten, besøk forskjellige steder. Løp og overvinn hindringer med dyret, le, snakk med ham, klapp ham på manken, hvis kjæledyret ikke er imot slike manipulasjoner. Til å begynne med er det bedre å ikke la hunden være i bånd, slik at den kan boltre seg for egen glede, fordi et kjæledyr som ennå ikke er vant, kanskje ikke kommer tilbake når du ringer.

Trinn 4

Øv med hunden din. Selv om den forrige eieren underviste hundekommandoer, garanterer det ikke at hunden vil sitte og legge seg på kommando. Du kan delta på klasser med en instruktør eller studere alene. En erfaren hundefører, dedikert til historien til hundens utseende, kan hjelpe deg med å finne et felles språk raskere. Under trening, ros dyret for lydighet, behandle det med godbiter, og ikke bruk negativ forsterkning. For øyeblikket stoler ikke hunden på deg uansett, og skriking eller spanking vil forverre situasjonen.

Trinn 5

Elsk og respekter hunden din. Vær tålmodig, ikke insister på fysisk kontakt med dyret, ikke tving hunden til å holde ut når du klapper på ham. Din oppmerksomhet og omsorg vil absolutt lønne seg, og en dag vil hunden komme opp frivillig og be deg om å klappe på ham.

Anbefalt: