Hvordan Få En Hund Til å Elske Sin Eier

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få En Hund Til å Elske Sin Eier
Hvordan Få En Hund Til å Elske Sin Eier

Video: Hvordan Få En Hund Til å Elske Sin Eier

Video: Hvordan Få En Hund Til å Elske Sin Eier
Video: Роды Немецкой овчарки, собака рожает дома, Как помочь собаке при родах, предродовые признаки у собак 2024, Kan
Anonim

Hunden er en hengiven venn. Dette dyret er i stand til dyp forståelse med eieren, det vil vente på deg fra jobben, utrettelig bringe ballen, ligge på fanget og tillitsfullt avsløre magen slik at du kan stryke den. Men det kan også skje at hunden ikke vil ha noen varme følelser for eieren.

Hvordan få en hund til å elske sin eier
Hvordan få en hund til å elske sin eier

Familie forsørger

En hund som bor i en leilighet har grunnleggende behov som den ikke kan tilfredsstille uten hjelp fra eieren. Dyret må mates og gå daglig. Ta på deg denne hederlige plikten med å legge mat i en bolle og plassere den foran kjæledyret ditt. På en så enkel måte kan du finne en vei ikke bare til hjertet til en mann, men også til hunden din, og sistnevnte vil være mye mindre krevende for smaken av den tilberedte retten.

Ikke bruk all tiden din på å snakke i telefon eller lytte til musikk når du går på hunden din. Vær oppmerksom på dyret: løp med ham, la staven hans stå. Ikke gå hele tiden på samme rute, velg nye steder å gå, la kjæledyret ditt noen ganger leke med andre hunder. Hunden din bør være interessert i å gå med deg.

Personlig rom

Hunden har sitt eget personlige rom og sine egne ting: boller, en seng, et favorittleke. Prøv å respektere hennes rettigheter. Selvfølgelig er det ikke riktig hvis elskerinnen ikke kan nærme seg hundens teppe, da den beskytter den mot inngrep, men ikke forstyrrer dyret unødvendig når den spiser eller hviler på stedet. Når du manipulerer "doggy" gjenstander, la kjæledyret ditt sørge for at du ikke tok dem for deg selv, men bare vasket og returnerte dem til stedet.

Kjæledyr hunden når du og hun har lyst. Det er vanskelig å motstå og nok en gang ikke å klemme en søt fluffy, ikke å klappe et hengende øre og ikke å kile i hælen. Men dyr liker ikke når de tvangsmessig prøver å berøre dem og prøver å unngå slike situasjoner - de gjemmer seg og stikker av. Før du klapper hunden, må du kalle ham ved navn slik at berøringen ikke kommer som en overraskelse for ham. Hvis dyret slipper unna, er det bedre å ikke insistere, men prøv igjen senere.

Ledsager vert

En ledsagerhund vil gjerne følge sin elskede eier og se på hva hun gjør. Hvis du vil at hunden din skal vise deg denne måten, oppfordrer du ham til å gjøre det. Begynn å sitte ved siden av hunden selv, og tenk på din egen virksomhet. I dette tilfellet anbefales det å velge en aktivitet som kan interessere hunden. Spill et dataspill på telefonen din - hunden vil mest sannsynlig være interessert i ukjente lyder. Ta strikking nærmere hunden din - mange dyr liker å se på uvanlige håndbevegelser og rykninger i en ball. Bli distrahert av kjæledyret ditt med jevne mellomrom, snakk med ham. Snart vil hunden forstå at det kan være interessant med deg ikke bare på gaten, og vil følge deg rundt i leiligheten og legge på tøfler mens du maler eller skreller poteter.

Tillitsproblem

Det skal ikke bare være interessant med din elskede elskerinne. Det skal inspirere tilliten til hunden. Slag og skrik gjør dyret redd for en person, men det er vanskelig å aldri rope på en hund i løpet av et liv sammen. Forklar kjæledyret oppførselsreglene i hjemmet ditt, og da vil ikke oppvekstprosessen skade forholdet ditt.

Anbefalt: