Hvordan Vite Hundens Rase

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Vite Hundens Rase
Hvordan Vite Hundens Rase

Video: Hvordan Vite Hundens Rase

Video: Hvordan Vite Hundens Rase
Video: Skällig hund: utan bakgrundsljud 2024, April
Anonim

Når du kjøper en hund, tenker ikke en person alltid på hvilken rase som er en valp. Men noen ganger overbeviser eierne om å kjøpe babyen, fordi de trenger å selge den. Å kjenne hundens rase kan være veldig vanskelig. Noen raser er veldig like hverandre, men mestizos kan ha likheter mellom de to. Hvis valpen ikke er renraset, vil ikke en erfaren hunderavler kunne hjelpe deg, men det er fortsatt verdt å prøve.

Hvordan vite hundens rase
Hvordan vite hundens rase

Bruksanvisning

Trinn 1

Kjøp bøker som har fotografier og beskrivelser av rasene. Prøv å finne en hund som din. Hvis du ikke har funnet et slikt bilde, fortvil ikke. Prøv et bredere internett-søk. Når du sammenligner hunden din og bildene, må du huske at de kan variere i farger, fordi ikke alltid representanter for en av rasene har en viss farge.

hvordan bestemme hundens rase?
hvordan bestemme hundens rase?

Steg 2

Du kan ta kjæledyret ditt på tur i store parker der andre hunderavlere også går med dyrene sine. Snakk med dem, kanskje de vet hva slags rase hunden din har. Men hvis de begynner å forsikre deg om at hun ikke har en rase, er det ikke et faktum at de har rett. Og er rasen og stamtavlen så viktig, fordi du elsker dyret, sannsynligvis ikke for dette.

hvilken hundesort er den snilleste
hvilken hundesort er den snilleste

Trinn 3

Hvis ønsket om å lære rasen fremdeles vedvarer, gå til hundefører eller veterinær. Sikkert en erfaren person som har drevet med hunder og deres avl i flere år kan identifisere rasen. Du kan også prøve å avklare med en veterinær, men legen kan ikke alltid fortelle nøyaktig om rasen til et dyr.

Anbefalt: