Hvordan Heve Værer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Heve Værer
Hvordan Heve Værer

Video: Hvordan Heve Værer

Video: Hvordan Heve Værer
Video: Åbenlys Racisme i STARK, bedrageri efterfulgt af racistisk adfærd, er det okay? 2024, April
Anonim

Dyreeiere er godt klar over at det å holde og ta vare på et kjæledyr krever mange store og små ansvar. De kan ikke glemmes eller utsettes, de kan ikke overses. Alt dette gjelder ikke bare for innendørs innbyggere - katter eller papegøyer, men også for innbyggerne i det frie rommet - værer, hvis dyrking også er forbundet med noen obligatoriske prosedyrer.

Hvordan heve værer
Hvordan heve værer

Det er nødvendig

  • - beite;
  • - innhegning.

Bruksanvisning

Trinn 1

Forbered et bosted for værene: Sau skal være i stand til å ta tilflukt i koralen hvis været raser utenfor. For en liten flokk er en standard låve tilstrekkelig. Vær oppmerksom på at den må ligge på en høyde. Du må rydde opp etter "kjæledyret". Forsikre deg om at prosessen med å fjerne gjødsel fra pennen ikke er unødvendig tidkrevende. Velg et utfartssted basert på retningen til de rådende vindene i ditt område: sauene skal beskyttes mot dem med vegger. Vurder også behovet for å forsyne værene med vann: låven skal være i nærheten av fuktighetskilden.

saueavl forretningsplan
saueavl forretningsplan

Steg 2

Ta vare på tilgjengeligheten av beite. Verdien avhenger av antall værer du planlegger å heve. Det antas at for å mate en sau, så vel som dens avkom, er det nødvendig å tildele en tomt på 1 hektar.

matrasjon for fôring av sauer
matrasjon for fôring av sauer

Trinn 3

Kjøp værer først etter å ha forsikret deg om at selgeren har alle nødvendige sertifikater. Bedre hvis det er en spesiell gård eller gård. Sørg for at du får så mye informasjon som mulig om dyrepleieprinsippene som følges på dette stedet - dette vil være nyttig for deg i fremtiden.

hvordan holde en slange
hvordan holde en slange

Trinn 4

Bestem deg for hvilket ansvar du selv kan håndtere, og som du må ansette ansatte for. Å ta vare på og oppdra værer innebærer behovet for å beite dem, noe som krever en hyrde; melking, som melkepiken er ansvarlig for; medisinske undersøkelser utført av legen; så vel som hårklipp - denne virksomheten håndteres også av spesialister.

Anbefalt: